Kawarganagaraan St. Kitts sareng Nevis

  • Kawarganagaraan St. Kitts sareng Nevis - Dana Tumuwuh Sustainable (SGF), Ngalamar Tunggal
    Citizenship of St. Kitts and Nevis - Sustainable Growth Fund (SGF), Single applicant - Citizenship of Saint Kitts and Nevis
    jelema nu ngajual nguriling
    Kawarganagaraan Saint Kitts sareng Nevis
    harga biasa
    $12,000.00
    harga diobral
    $12,000.00
    harga biasa
    Harga hijian
    per 
    Laku
  • Kawarganagaraan St. Kitts sareng Nevis - kulawarga Tumuwuh Dana Sustainable (SGF)
    Citizenship of St. Kitts and Nevis - Sustainable Growth Fund (SGF) family - Citizenship of Saint Kitts and Nevis
    jelema nu ngajual nguriling
    Kawarganagaraan Saint Kitts sareng Nevis
    harga biasa
    $13,500.00
    harga diobral
    $13,500.00
    harga biasa
    Harga hijian
    per 
    Laku
  • Kewarganegaraan St. Kitts sareng Nevis - Investasi perumahan, kulawarga
    Citizenship of St. Kitts and Nevis - Real estate investment, family - Citizenship of Saint Kitts and Nevis
    jelema nu ngajual nguriling
    Kawarganagaraan Saint Kitts sareng Nevis
    harga biasa
    $13,500.00
    harga diobral
    $13,500.00
    harga biasa
    Harga hijian
    per 
    Laku
  • Kewarganegaraan St. Kitts sareng Nevis - Investasi perumahan, ngalamar tunggal
    Citizenship of St. Kitts and Nevis - Real estate investment, single applicant - Citizenship of Saint Kitts and Nevis
    jelema nu ngajual nguriling
    Kawarganagaraan Saint Kitts sareng Nevis
    harga biasa
    $12,000.00
    harga diobral
    $12,000.00
    harga biasa
    Harga hijian
    per 
    Laku

Mangpaat Saint Kitts sareng Nevis kawarganagaraan

Kitts St. sareng Nevis Kewarganagaraan ku Program Investasi dianggap mangrupikeun salah sahiji anu paling terkenal. Paspor nagara ieu bakal janten pilihan idéal pikeun jalma anu hoyong kéngingkeun kasempetan kanggo nganjang ka langkung ti 150 nagara tanpa visa (kalebet EU sareng Inggris), ogé ngaoptimalkeun perpajakan. Diantara kaunggulan sanés program kawarganagaraan investasi Saint Kitts nyaéta waktos pengolahan anu gancang, henteuna kaayaan pikeun cicing di nagara éta, ogé jaminan karusiahan.

Naon sarat pikeun investor?

Teu aya catetan kriminal

Patuh Umur (18+)

Kamungkinan pikeun mastikeun kanyataan resi dana anu sah

Rajin alatan suksés

Babarengan sareng investor, dimungkinkeun pikeun ngaluarkeun paspor pikeun murangkalih (umurna henteu kedah langkung ti 30 taun), pasangan, dulur-dulur (di handapeun 30 taun), kolot (umurna langkung ti 55 taun). Dina waktos anu sami, kategori anu didaptarkeun (kalebet murangkalih anu langkung ti 18 taun) kedah sacara finansial gumantung ka investor.

Pilihan investasi

Fee non-refundable. Investasi minimum pikeun kéngingkeun paspor Saint Kitts nganggo cara ieu nyaéta 150 rébu dolar AS. Upami kawarganagaraan sakuduna diala sanés ngan ukur ku investor nyalira, tapi ogé ku langkung ti 3 tanggungan, pamayaran tambahan 10 rébu dolar AS diperyogikeun pikeun aranjeunna.

Mésér perumahan. Pilihan ieu pikeun kéngingkeun paspor pikeun Saint Kitts sareng Nevis ngalibatkeun mésér perumahan dina jumlah 400 rébu dolar AS, tunduk kana kapamilikan obyék anu kaala salami 5 taun. Éta ogé dimungkinkeun pikeun investasi 200 rébu dolar AS, tapi dina hal ieu bakal mungkin pikeun ngajual obyék éta ngan ukur saatos 7 taun. Daptar objék anu sayogi kanggo dipésér dina program kawarganagaraan inpormasi disatujuan ku pamaréntah.

Kitts jeung Nevis Kawarganagaraan